Smykkeguide

Sådan passer du på dine smykker

Alle smykker på LUBILUU er fremstillet i ægte materialer af 925 sterling sølv og resten er bindemetaller i form af guldbelægning, rhodenering og emaljer. Du skal derfor bære og opbevare dine smykker med omtanke for at passe bedst muligt på dem.

Alle smykker bliver slidte med tiden og det er desværre ikke muligt at forudsige, hvor længe en belægning vil holde, men med god pleje og opbevaring holder de længere. Vi anbefaler derfor at du overholder følgende råd –

  • Opbevarer dine smykke i deres æsker eller poser, når de ikke er i brug, så de får så lidt kontakt med luft og fugt som muligt.
  • Undgå at opbevare dine smykker i direkte sollys eller andre steder med høj fugtighed f.eks. badeværelset.
  • Tag dine smykker af, når du tager bad eller svømmer, men også hvis du vasker hænder og smører dem ind i creme efterfølgende.
  • Tag dine smykke af inden du gør rent. Klorin er ligesom andre kemikalier meget skadeligt for smykker.
  • Tag dine smykke af når du dyrker sport.

Rengøring af smykker

Hvis du oplever misfarvninger med tiden, så er der forskellige måder hvorpå du selv kan rengøre dine smykker.

Er dine smykker i sølv begyndt at oxidere, kan du pudse dem med sølvrens, hvor det med forgyldte smykker er nok blot at pudse dem med en tør blød klud indtil de har fået deres glans tilbage.

Smykker belagt med rhodinering vil gradvist miste deres rhodinerede look, da denne form for belægning gradvist slides af. Dette kan ikke undgås, men kan forebygges ved at bære og opbevare smykkerne med omtanke.