Returnering

FORTRYDELSESRET / RETURNERING

Alt der er købt på ophørsudsalg efter d. 15. januar 2023, kan ikke returneres.

Når du handler på Lubiluu.dk har du altid 14 dages fuld returret. Fortrydelseretten gælder fra den dag du modtager dine varer med posten. Husk at vedlægge din kvittering og returseddel.

Hvis du ønsker at returnere dine varer kan du følge guiden nedenfor. Du er også velkommen til at købe din egen returfragt og sende med, men vi modtager kun levering til vores adresse. Husk at få et track and trace for hvis pakken forsvinder er det på egen regning.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA KØBT RETURLABEL:

  • Køb din returlabel her:  LUBILUU RETURLABEL
  • Udfyld retursedlen, som vedlægges i pakken du sender retur. Køber du ikke returlabel gennem os, skal du skrive til info@lubiluu.dk for at modtage en returseddel.
  • Returlabelen vil du modtage på mail efter købet. Dette kræver at du har en printer til at printe dit label.
  • Pak varen forsvarligt i original poser/emballage og udfyld retursedlen.
    Varen skal være i samme salgsbare stand som ved modtagelse, hvis det fulde beløb skal refunderes.
  • Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop.
    Husk altid at få en kvittering på, at du har afleveret din pakke, i tilfælde af at der skulle opstå problemer under forsendelsen.

Du modtager automatisk en bekræftelse pr. mail, når vi har færdigbehandlet din returnering.

Det tager 4-7 hverdage fra vi modtager pakken, til at vi refunderer beløbet til det anvendte betalingskort. Dog kan der være længere ventetid omkring jul, udsalg og helligdage.

De 14 dages fuld returret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren.
Bemærk: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

*Du kan ikke fortryde dit køb ved ikke af afhente din pakke hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet vil der blive pålagt et fragt gebyr på 59 kr. som køber selv betaler.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

DU KAN KØBE EN RETURLABEL TIL DIN PAKKE her: https://return.shipmondo.com/lubiluu

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. (Vi afhenter ikke pakker tilsendt pakkeshops)

Hvis du ikke gør brug af vores returlabel, skal du huske at få et track n´trace nummer, så du kan følge din pakke.